2811103438
6976123088

INSTAGRAM

Blog

Το Anti-aging face lifting σεμινάριο που τόσο αγαπήσατε έγινε τμήμα! Ένα τμήμα για όλους όσους επιθυμούν να διδαχθούν τεχνικές σύσφιξης , Anti-toxin και ενυδάτωσης.

Απευθύνεται σε :

Beauty Artists , Makeup artists, spa therapists, αισθητικούς , βοηθούς δερματολόγων και αισθητικών.

Τί μαθαίνουμε :

Gua sha: Κινεζική τεχνική μασάζ η οποία λειτουργεί πάνω στη γλυπτική προσώπου και σώματος. Χρησιμοποιείται για αισθητικό και θεραπευτικό σκοπό όπως κεφαλαλγίες, απελευθέρωση συναισθημάτων, ιγμορίτιδα, τοξίνες, οιδήματα κ.α. Είναι μια από τις πιο hot τεχνικές αυτή τη στιγμή σε όλο το κόσμο καθώς ονομάζεται το Botox της Ανατολής.

Cupping: Ακόμα μια κινεζική τεχνική ενδοδερμικού μασάζ αυτή τη φορά,  η οποία χρησιμοποιείται για αισθητικό και θεραπευτικό σκοπό όπως πάρεση προσωπικού νεύρου, οιδήματα, τριγμό δοντιών κ.α. Έχει θαυματουργά αποτελέσματα στην ανόρθωση μυών και στη λείανση των ρυτίδων.

Kobido: Δυνατή κι έντονη τεχνική από την Ιαπωνία, φυσικού λίφτινγκ χωρίς εργαλεία. Ονομάζεται “το μασάζ της αιώνιας νεότητας” καθώς χαρίζει “καινούριο πρόσωπο”. Η λέξη Kobido σημαίνει “παλιό μονοπάτι ομορφιάς”. Η μυστικότητα αυτής της τεχνικής βγήκε στο φως της δημοσιότητας το 2005 καθώς ήταν απόρρητη με αυτοκρατορική διαταγή!

Αιγυπτιακό μασάζ με μέλι: Δραστικό μασάζ προσώπου με μέλι και συγκεκριμένες  χειρωνακτικές κινήσεις, για άμεση και ορατή σύσφιξη, γέμισμα των ρυτίδων, ελαστικότητα των μυών και απόλυτη ενυδάτωση των στιβάδων του δέρματος. Μασάζ με “υγρό χρυσό” έκανε η βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα που μέχρι τώρα τα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν η πιο περιποιημένη και καλοδιατηρημένη!

Διάρκεια : 20 ώρες

Έναρξη : 21/3/2022

Τιμή : 420€ early bird 380€

Κλειδώστε την θέση σας με την προκαταβολή των 100€ και εξοφλείστε το υπόλοιπο ποσό την ημέρα του Workshop στην The MakeArt Academy.

Πατήστε στο παρακάτω κουμπί για να κλειδώσετε τη θέση σας!

Με τελικές εξετάσεις

Παρέχεται βεβαίωση φοίτησης με την οποία μπορείτε να εργαστείτε επάνω σε όλες τις παραπάνω τεχνικές.

Εκπαιδεύτρια :

Μαρία Λιουδάκη

Η Μαρία Λιουδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης οπού ζει κι εργάζεται η αγάπη της για το ανθρώπινο πνεύμα και σώμα, την οδήγησε στην εκμάθηση παραδοσιακής  κινέζικης ιατρικής, ρεφλεξολογίας, με εξειδίκευση  στην ορθοπεδική και στην  κατηγορία Advanced Reflexology Techniques. Γνωρίζει σε βάθος 23 διαφορετικά είδη μάλαξης. Το 2016 πρόσθεσε στο ενεργητικό της και τα σεμινάρια health- care management. Την ίδια χρονιά κατέκτησε και την θέση της spa manager και από το 2018 εταιρίες την εμπιστευθήκαν στην εκμάθηση διαφόρων ειδών μάλαξης για το νέο προσωπικό τους.

Ακόμη, έχει εντρυφήσει στις εναλλακτικές θεραπείες προσθέτοντας στις γνώσεις της το Hopi ear, touch of health, κλινική αποτοξίνωση και Παρασκευή καλλυντικών προϊόντων.

Η κα Λιουδάκη έχει υπάρξει ομιλήτρια σε πολλά συνέδρια ιατρικής και το 2019 ίδρυσε το γνωστό σε όλους Arogya, κέντρο εναλλακτικών θεραπειών. Το βιογραφικό της εμπλουτίζεται από πολλές ενέργειες όπως την συνεργασία της με την ογκολογική μονάδα του ΠΑΓΝΗ. Η εμπειρία της σε συνδυασμό με την γνώση τις έχουν χαρίσει και το μετάλλιο πανελλήνιου πρωτάθλημα μασάζ. Όλα τα παραπάνω,  την έχουν κατατάξει στις κορυφαίες θεραπεύτριες του νησιού!

Leave a Comment:

el