2811103438
6976123088

INSTAGRAM

a

Μασάζ

  /  Μασάζ
Μασάζ

Η πρακτική της μαλαξης ως εναλλακτική μέθοδος αποκατάστασης

μυοσκελετικων προβλήματων βασίζεται σε τεχνικές που εφαρμόζονται

εδώ και χιλιάδες χρόνια.Συμβαλει στη μείωση του στρες της κατάθλιψης και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα.

Επιλεξτε τον καλύτερο τρόπο να φροντίσετε το σώμα σας, δεν είναι θέμα εμφανίσης αλλά υγείας.

Υποκατηγορίες

Χαλαρωτικό

Η πίεση που εφαρμόζεται είναι  χαλαρή έως μέτρια σε όλο το σώμα έτσι  ώστε οι καταπονημένοι μύες του σώματος να χαλαρώσουν και ένα αίσθημα ευεξίας να σας πλημμυρίζει από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι το τριχωτό της κεφαλής. Σκοπός είναι να αποβληθούν πόνοι  του σώματος, συναισθηματική αποφόρτιση και να βελτιωθεί η ποιότητα ύπνου.

Αθλητικό

Μασάζ με βαθιές κινήσεις καθώς και διατάσεις, υπόσχεται να ξεκουράσει  αθλητές και ανθρώπους που κάνουν έντονες δραστηριότητες. Σκοπός είναι να αποβληθεί το γαλακτικό οξύ από τους μύες και να αποκατασταθεί  άμεσα το σώμα από τραυματισμούς.

Ταϊλανδέζικο

Είναι μια από τις αρχαιότερες μεθόδους της παραδοσιακής Ταϊλανδέζικης. Προσφέρει μεγαλύτερο εύρος κίνησης και ευλυγισίας και μειώνει τον μυϊκό σπασμό και την ένταση. Ενισχύει όλα τα συστήματα του οργανισμού και ιδιαίτερα το μυοσκελετικό, χαλαρώνει όλο το σώμα με δαχτυλοπιέσεις και διατάσεις. Ο δέκτης πρέπει να φοράει άνετα ρούχα.

Λεμφική παροχέτευση

Η λεμφική παροχέτευση είναι μια ήπια μάλαξη. Στόχος είναι να προάγει τη φυσική αποστράγγισή της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού.

Οι χειρισμοί αποσκοπούν στη διέγερση της λεμφικής κυκλοφορίας.

Ενδείξεις:

  • Χαμηλό ανοσοποιητικό
  • Μετά από χειρουργικές επεμβάσεις
  • Λεμφοιδήματα
  • Κόπωση
  • Πρήξιμο στη κοιλιακή χώρα και στα άκρα

Ινδικό μασάζ κεφαλής

Βασίζεται στο αρχαίο θεραπευτικό σύστημα της Ayurveda

(Ινδική ιατρική). Προσφέρει ανακούφιση από πονοκεφάλους, καταπολεμά την αϋπνία, ξεκουράζει και τονώνει τους μύες του προσώπου. Στόχος είναι να καθαρίσει τα μπλοκαρίσματα που προκαλούν συσσώρευση αρνητικής ενέργειας και να αποβάλει το στρες προκαλώντας μοναδική χαλάρωση.

Αντιγηραντικό - Φυσικό λίφτινγκ προσώπου και λαιμού χωρίς φάρμακα και μηχανήματα

Οι τεχνικές που χρησιμοποιούμε είναι οι εξής: Gua sha, cupping, kobido και μάσαζ με μέλι.
Λίγα λόγια για αυτά τα είδη…

Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου,είναι μια φυσική τεχνική λίφτινγκ που εκτελείται μέσω ενός δακτυλικού αναζωογονητικού μασάζ, με εξαιρετικά αποτελέσματα που διαρκούν.Το μασάζ λειτουργεί με την τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, επιτρέποντας στο δέρμα να ενυδατωθεί από μέσα προς τα έξω. Αυτό επιτυγχάνεται με την απελευθέρωση του συνδετικού ιστού που κολλά στα οστά, επιτρέποντας στις ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ροή του αίματος, των λεμφικών υγρών και του qi (ζωτικής δύναμης) κάτω από το δέρμα. Οι γραμμές του προσώπου και οι ρυτίδες μειώνονται και η ένταση του προσώπου εξαφανίζεται.
Η συνεδρία όχι μόνο χαλαρώνει το πρόσωπο, αλλά είναι επίσης γνωστό ότι βελτιώνει τη συμμετρία στα χαρακτηριστικά του προσώπου, καλυτερεύει την ποιότητα του ύπνου, βοηθά στη μείωση του άγχους, την αϋπνία, τους πονοκεφάλους και γενικά επιφέρει αίσθηση ευεξίας. Μετά από μια συνεδρία η ένταση δεν θα φύγει μόνο από το πρόσωπό σας αλλά από ολόκληρο το σώμα σας.

Μασάζ αποκατάστασης

Η αναλγητική μάλαξη ανακουφίζει και απαλλάσσει συμπτώματα πόνου, συμβάλλει στη καλύτερη λειτουργία των εσωτερικών οργάνων, μυϊκών και συναισθηματιών μπλοκαρισμάτων.

Η διαδικασία στοχεύει στην επίτευξη της αρμονίας μέσα στον οργανισμό.

Μειώνει τις φλεγμονές, ανακουφίζει το πόνο και προωθεί την αποκατάσταση των μυών.

Μασάζ εγκυμοσύνης

Ένα εξειδικευμένο μασάζ που προσφέρει χαλάρωση και ηρεμία στη μέλλουσα μαμά και στο έμβρυο. Ανακουφίζει από πόνους και βοηθάει στην αϋπνία, και κάνει τη σύνδεση μητέρας και μωρού πιο βαθιά σε ενεργειακό πεδίο

Αντικυτταριτιδικό

Οι ειδικοί χειρισμοί των χεριών  κ των βεντουζών βοηθούν στην εξάλειψη του τοπικού πάχους, των οιδημάτων και της κυτταρίτιδας. Η εφαρμογή του μασάζ κυτταρίτιδας θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου καθώς προσφέρει ανανέωση των ιστών, αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου και καλύτερη λειτουργία του λεμφικού συστήματος.

Πλάτη - Αυχένας

Με χειρισμούς και μαλάξεις εστιασμένες στην περιοχή της μέσης, της πλάτης, του αυχένα και των χεριών, αποσυμφορίζεται η ένταση και το στρες καθώς και η κόπωση της καθημερινότητας. Μαλάσσοντας και αιματώνοντας την  περιοχή του αυχένα και της πλάτης, αποφορτίζονται  αυτά τα σημεία, με αποτέλεσμα ολόκληρο το σώμα να νιώθει ξεκούραστο. Μειώνονται οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, επιμηκύνεται η σπονδυλική στήλη και ξεμπλοκάρονται οι μύες της πλάτης, και έτσι βελτιώνεται η στάση του σώματος(λιγότερη κύρτωση).

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αρωματοθεραπεία είναι μια μέθοδος ολιστικής πρακτικής θεραπείας στην οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια φυτών ώστε να βελτιώσει την υγεία μας σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο.
Μέσω της όσφρησης, το άρωμα μεταφράζεται στον εγκέφαλο σε συναισθήματα και αναμνήσεις επιδρώντας με αυτό το τρόπο στη ψυχολογία μας. Παράλληλα χρησιμοποιούνται για να ανακουφίσουν πόνους και να θεραπεύσουν κάποιο σύμπτωμα πάθησης.

Μασάζ με κερί

Candle μασάζ : Μία αμερικάνικη τεχνική που κέρδισε το χώρο της ομορφιάς και έγινε επιτυχία !

Κλείσε τα μάτια σου και φαντάσου τον εαυτό σου ξαπλωμένο, έτοιμο να κάνει ένα απολαυστικό μασάζ. Φαντάσου τώρα ένα νήμα από καυτό λιωμένο αρωματικό κερί σόγιας να τρέχει πάνω στο σώμα σου…

Το μασάζ σε όλο το σώμα με ζεστό κερί που λιώνει προσφέρει μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Ένας πρωτότυπος συνδυασμός αισθήσεων και αρωμάτων που σας ταξιδεύουν και απομακρύνουν κάθε ένταση μυϊκή και πνευματική.

Μασάζ με ζεστά πουγκιά

Το μασάζ γίνεται με ζεστά πουγκιά που περιέχουν βότανα. Η τεχνική που ακολουθείται είναι μυοχαλαρωτική, καθώς η ζέστη των πουγκιών που τοποθετούνται στο σώμα, προσφέρουν μυϊκή χαλάρωση και αναζωογόνηση, απομακρύνοντας το στρες, τις έννοιες και το άγχος της καθημερινότητας. . Η μυρωδιά των ζεστών βοτάνων πλημμυρίζει το χώρο αλλά και το πνεύμα σας. Σε συνδυασμό με αργές, βαθιές τεχνικές χειρομασάζ, επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωσή σας.

el